Красота

Китайска тайна за чудесни бедра


Експерти препоръчват на жените, които искат да изваят бедрата си по-стройни и съблазнителни, да приложат лесна диета, която използвала фаворитката на последния китайски император, запазила тялото си изящно дo самата си смърт. Наричали я “жената-газела”. Ето и рецептата:
Сутрин: чаша мляко, суха оризова питка и една круша.
Обяд: 200г варено пиле, салата от маруля, чушка, домати, краставици и накрая един портокал.
Следобяд: парче диня, две оризови питки, 200г, извара.
Вечеря: половин грейпфрут, 250г обикновена пържена риба, салата, броколи, зелен фасул, една супена лъжица задушени моркови.
Резултатът се постига след около 2-3 седмици.
Изпратено на 11/10/2003 от Анонимен. Прочетено 7609 пъти.
Изпратено на 2/6/2004 от Сияна Дончева.
Много интересно как да спазвам тази диета като съм работещ човек и съвсем не съм единствената, която ако успее да закуси то няма да обядва или обратното. Връщайки се вкъщи не можеш да си позволиш лукса да подбереш вечерята си според съветите на експертите, защото бързаш да се заредиш с енергия за да ти остане време за личен живот. Ако си омъжена много интересно българския съпруг как ще погледне на задушените моркови. Ако си мома и отидеш на ресторант дали не рискуваш да ти бъде сервирана риба, пуржена в старо олио, а другите продукти да са недотам пресни. Ако все пак успееш да започнеш тази диета ,как ли ще се чувстваш след 2-3 седмици ставане рано за приготвянето на закуската с любимата на всички извара? От публикуваното излиза, че 2-3 седмици трябва да ям всеки ден едно и също. Резултатът ще бъде, че накрая ще изпадна в депресия и ще се натъпча с шоколад за повдигане на тонуса. Съвсем не съм против здравословното хранене, но моля Ви съобразете го с българските възможности и стандарт. По добре вместо да се занимавате с глупости, призовете търговците и производителите да не ни предлагат плодове пръскани с препарати за по- голяма дълготрайност и колбаси натъпкани с Бог знае какво.
Изпратено на 11/13/2003 от Sonia.
Аз редовно поне на последък чета тази страница и много се радвам че я има.Но някои неща,като напримар тази рецепта са неизпълними,поне не и зимата,заради крушите,динята,а и лично аз незнам каква е тази оризова питка.И затова ще ви помиля да пишете малко по-простички рецепти,които всеки да може да си ги позволи и които да могат да се прилагат не само сезонно.за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2020 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел9/2/2013
Как да се гримира една тийнейджърка

8/19/2013
Тревожният косопад

7/12/2013
Митове за слънчевата защита

11/23/2012
Подпухнали очи – никога повече

11/12/2012
Как да избелим бързо зъбите си

1. Отслабване (154401)

2. 7 начина да се справите с космите (123507)

3. Тибетска рецепта на младостта (83242)

4. Пощадете косите си! (78960)

5. Няколко трика за добра форма (67252)

Тибетска рецепта на младостта

Няколко трика за добра форма

7 начина да се справите с космите

Отслабване

Нека и косата ви бъде красива