Бабини Деветини

Червен конец на китката се препоръчва от Кабала

Много известни личности от цял свят напоследък носят на лявата си китка червен конец. У нас това се смята за сигурен начин човек да се предпази от уроки, а в цял свят се прави заради увлечението на все повече хора по религиозното учение Кабала.

Според Кабала червената нишка е мощен енергиен канал, който има способността да влияе върху съдбата и поведението на човека. Той помага на хората да успеят в начинанията си.

Червеният конец, вързан на китката на лявата ръка, защитава от негативната енергия и помага за постигане на желаните цели. Червената нишка се връзва на лявата ръка, тъй като се смята, че негативната енергия ни атакува отляво.

Червената нишка е бариера за негативната енергия и за лошите помисли. За да започне червеният конец да действа правилно, той трябва да е вързан по специални правила.

Червеният конец ще ви пази, само ако е вързан от човек, с когото взаимно се обичате и на когото имате пълно доверие. Това най-често са родители, баба или дядо или други близки хора.

Червеният конец трябва да има седем възелчета, като всяко от възелчетата символизира определен бог. Докато ви връзват червения конец на ръката, трябва да си пожелаете наум защита от лоши влияния и лоши мисли.

Най-мощните червени предпазни нишки се купуват в малкия израелски град Нетивот, където те се правят от нарязване на нишката, с която е била обвита гробницата на една от прародителките на иудеите – Рахил.

В кабалистичните центрове в цял свят също се продават такива нишки. Но вие можете да използвате обикновен червен конец, стига да го заредите с енергията на вашия близък, който ще го връзва на китката ви.

Ако човек внезапно се разболее, негов близък трябва веднага да върже на лявата му ръка червен конец от вълнена прежда. Този конец трябва да има седемдесет и седем малки възелчета.

Източник: sanovnik.bg

Изпратено на 7/11/2013 от Анонимен. Прочетено 14503 пъти.за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2023 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел7/11/2013
Червен конец на китката се препоръчва от Кабала

11/26/2012
Суеверия

11/12/2012
Хвърляй пъпа, да не го клъвне патката

3/28/2012
Елизабет Батори – Кървавата контеса

2/14/2012
Как да хармонизираме кухнята си

1. Алхимия на Вашата съдба (96208)

2. Любов по поръчка, сънища за сбъдване (64011)

3. Първият залък на Бъдни вечер е за Богородица (62561)

4. Какво казва цветът на очите ви? (55678)

5. Рецепти за щастие (43815)

Алхимия на Вашата съдба

Родените в събота

Суеверия

Какво казва цветът на очите ви?

Първият залък на Бъдни вечер е за Богородица