Красота

Гримът през бременността

Докато бременността напредва много жени намират, че гримът им не е подходящ за тях. Това се дължи на многото промени в тялото. 
Когато сте бременна вашето тяло произвежда много хормони, които могат да променят цвета, тона и формата на вашето лице. Кожата ви може да е малко по-суха от обикновено или да има повече дефекти от преди забременяването. Сутрин очите ви може да са малко подпухнали а бузите ви може да са по-изпръхнали. Има и добри промени с които цветът на лицето ви може да е малко по-румен от обикновено. 
За щастие, някои прости промени в грима и някои по-малки покупки са в състояние да поправят проблемите ви. 
Ако разберете, че кожата ви е малко суха добре е да осигурите мекота и еластичност на лицето си като използвате козметични продукти за овлажняване. Използвайте ги не само за лицето ви, но и за шията ви; разтрийте отгоре надолу. 
Когато миете лицето си не изтривайте до изсушаване, просто попийте леко и нанесете козметичния продукт на влажната кожа. Това е в състояние да ви освежи. Може да почувствате лицето и очите си малко подпухнали при събуждане. Ако сте малко подпухнала най-доброто нещо което може да направите е да пиете повече вода. С изключение на това, сложете хладни компреси на очите и лицето си преди да си сложите грима, това трябва да намали подпухналостта. Ако сте много подпухнали и това се влоши вместо да се подобри трябва да уведомите вашия лекар. 
Ако основата не е в правилния цвят, защото лицето ви е малко бледо или кожата ви е червеникава трябва да си купите нова основа. Ако не сте сигурна в цвета, отидете в специализиран козметичен магазин и потърсете някой да ви помогне в избора на правилния цвят. За да сте сигурни в основата вземете козметичен крем и крема за слънце. Добре е да не използвате основи, които не са кремообразни, по-добре използвайте течни / фон дьо тен/. 

Източник: mamaibebe.com
Снимка:    bslg.com

Изпратено на 1/17/2011 от Анонимен. Прочетено 5646 пъти.за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2021 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел9/2/2013
Как да се гримира една тийнейджърка

8/19/2013
Тревожният косопад

7/12/2013
Митове за слънчевата защита

11/23/2012
Подпухнали очи – никога повече

11/12/2012
Как да избелим бързо зъбите си

1. Отслабване (154613)

2. 7 начина да се справите с космите (123721)

3. Тибетска рецепта на младостта (83469)

4. Пощадете косите си! (79201)

5. Няколко трика за добра форма (67552)

Тибетска рецепта на младостта

Няколко трика за добра форма

7 начина да се справите с космите

Отслабване

Нека и косата ви бъде красива