Мода

Празничен маникюр

Има стотици методи за разнообразяване на маникюра за празниците. Твърдите изкуствени нокти останаха в миналото и вече има далеч по-лесни начини да се сдобиете с атрактивен маникюр. Цветно фолио за нокти, апликации със самозалепваща се лента (залепват се върху изсъхнал лак и отгоре се нанася безцветен лак) или ваденки (потапят се във вода и след това се поставят върху ноктите). Стъклените, металните и пластмасовите камъчета (“страс”) са чудесна имитация на скъпоценни камъни и превръщат маникюра в изкуство. Малките се поставят директно върху лака за нокти, а по-големите се залепят с лепило. Блескулките за нокти се нанасят с намокрена игла върху лака за нокти и също са много ефектни.

Маникюрът с брокат също стои много празнично. Върху още влажния лак се сипва сух брокат и отгоре се фиксира с топ лак. Първият пласт се оставя да изсъхне много добре. Маникюрът с пламъци също е много интересен. При него напречно се капват 2 капки лак в различни цветове и надлъжно се описва кардиограма с игла, така че да се получат пламъци. Този вид маникюр стои добре на дълги нокти.

Ако нямате нерви за декоративен маникюр, просто лакирайте ноктите си със златист или сребрист лак, с брокатен лак.

Празничен маникюр при маникюрист
Ако ноктите ви са чупливи или просто нямате нужното време и търпение да си правите маникюр в домашни условия, възползвайте се от услугите на маникюрист, дори да е само за специални случаи. Празничният маникюр е добър повод да посетите професионално козметично студио.

* Маникюр с алтернативни гелове – идеалното решение за деловите жени, които нямат време да ходят често на маникюр, но държат ръцете им да изглеждат перфектно. Алтернативните гелове се нанасят като лак за нокти и се изпичат на ултравиолетова светлина. Маникюрът с алтернативен гел е изключително устойчив и издържа поне 3-4 седмици. Предлага се в богата гама от цветове.

Маникюр с цветни акрилни пудри в аквариумен дизайн – изключително атрактивен и актуален маникюр. Изпълнява се по следния начин: първо се увеличава нокътят, след това се прави рисунката с цветна акрилна пудра в центъра му, украсява се с брокат и камъчета, лакира се с акрилен лак и се полира.

Маникюр с цветни акрилни пудри с обемен дизайн – също много красив маникюр. Маникюрът с обемен дизайн се прави по два начина. При първия се рисува директно върху нокътя и е много траен. При втория вариант предварително се приготвят отделните елементи (цветни листа и други орнаменти) и след това се прави композиция върху нокътя. Този вариант издържа само 2-3 дни и е много подходящ за празничен маникюр.

Източник: rozali.com

Изпратено на 12/10/2010 от Анонимен. Прочетено 9892 пъти.за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2020 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел8/16/2013
Пикси прическите на звездите

7/10/2013
Мода за бременни 2013

11/9/2012
Модни тенденции Есен-Зима 2012/2013: "П" като палто

5/29/2012
Корсетите са отново на мода

12/23/2011
Модни тенденции Есен-Зима 2011/2012

1. Да опънем жартиера! (51151)

2. Мъжката вратовръзка (39292)

3. Дрехата прави човека (28678)

4. Спомени за булки (28086)

5. Защо парфюмът ми изветрява толкова бързо? (27456)

Мъжката вратовръзка

Черни очила- само от лицензирана оптика

КЪСИТЕ КРАЧОЛИ ОТ 60- ТЕ: ПАК ХИТ

Няколко класически съвета за обличане на дамите

История на модата