Бабини Деветини

Погледни ме в очите!

Tе са огледало на душата, а формата и цветът им определят съдбата!
Според древните гадания по лицето на човек може да се познае съдбата му. Твърди се, че има пет елемента , които управляват живота ни. Първостепенно значение имат веждите, които господстват. По-долу в гадателната йерархия стоят очите, ушите, носът и устата, които влияят върху дните ни.
Какво показва формата на очите?
Ако те са големи и кръгли, то вие имате насреща си оптимист, който се радва на живота. С него се общува лесно. Приема нещата такива каквито са и се опитва да постигне най-доброто. Хората с кръгли очи натрупват състояние още на млади години и нерядко го пропиляват, защото обичат хазарта и забавленията.
Очите приближени едно до друго, издават затворен характер. Тези персони трудно влизат в контакт с околните, но за приятелите си могат да минат през всякакви изпитания. Когато отговориш на обичта им, хората с приближени очи се отплащат с вярност до гроб.
Издължените красивооформени очи, чийто външни ъгълчета са повдигнати нагоре, издават дълголетие, стабилен брак и много почести. Често притежателите им търсят измамното щастие и заради илюзиите си са способни да пребродят целият свят. Нека се оглеждат по-добре, защото щастието им може да пред очите им.
Раздалечените очи издават тайнствени хора. Те лесно се обвързват и още по-лесно бягат. Не държат на честта и на дадената дума. Същото е и с чувствата. Хората с такива очи могат да обичат горещо и могат да бъдат прекрасна партия за едни, но .... и за повече хора.
Изпратено на 5/24/2000 от megi at triada dot bgmegi at triada dot bg. Прочетено 5655 пъти.за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2020 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел7/11/2013
Червен конец на китката се препоръчва от Кабала

11/26/2012
Суеверия

11/12/2012
Хвърляй пъпа, да не го клъвне патката

3/28/2012
Елизабет Батори – Кървавата контеса

2/14/2012
Как да хармонизираме кухнята си

1. Алхимия на Вашата съдба (94999)

2. Любов по поръчка, сънища за сбъдване (62678)

3. Първият залък на Бъдни вечер е за Богородица (59314)

4. Какво казва цветът на очите ви? (54581)

5. Рецепти за щастие (42904)

Алхимия на Вашата съдба

Родените в събота

Суеверия

Какво казва цветът на очите ви?

Първият залък на Бъдни вечер е за Богородица