Зодиак

Отношенията между планетите

Открийте мистериозните връзки на планетите с характера ви

В хороскопа освен домове и планети има и отношения между планетите. По отношение на градуса, отношенията между планетите могат да бъдат от 0 до 180 градуса. Но не всички аспекти на градуса могат да бъдат интерпретирани с по-съществена важност. Най-вече се интересуваме от 30 градуса, 60 градуса, 90 градуса, 180 градуса, а както и от съвпадането на някои от планетите. Като може да се каже, че “лошите са“ 90 и 180, при тях се предполага,че има срещупоставяне, напрежение между планетите, така, че те да не успеят да си взаимодействат положително тъкмо обратното да си пречат една на друга. Счита се, че човек може да намери енергийния баланс в “лошите” аспекти и да го трансформира в силно позитивен, което е белег за израстване в духовното развитие. Аспектите от 30 и 60 градуса се считат за положителни и спомагащи отношения между планетите. Когато разглеждаме отношенията между планетите трябва да знаем,че по-тежките планети (в лошите аспекти) нараняват по–леките например тежки са: Нептун, Плутон, Сатурн. Много голямо значение има и ако 2 или повече планети са разположени много близко в рамките на 5 градуса или напълно съвпадат в астро-картата: например, ако имаме съвпадане на Слънце и Венера (тази планета с разположението си може да покаже статуса на: любов, материално състояние) и няма други нараняващи аспекти, а и ако вие сте жена, то трябва да ви е ясно, че сте доста желана от другия пол, а най–вероятно имате и финансови възможности или поне ще ги придобиете.

Изпратено на 4/6/2005 от От сп dot Пудриера. Прочетено 8563 пъти.
Изпратено на 8/24/2005 от Тонди.
ДА всеки може да прати интересна статия, но най – добре е да се напише автора. Все пак в България има закон за авторските права! Иначе би било плагиатство!
Изпратено на 6/29/2005 от Почитателка на Съветите на Маги.
Господин Ненов! Много сте последователен! Виждам, че в доста статии сте си пуснали коментарите. Ако сте забелязали обаче, точно в началото на тази, е написано откъде е статията! Предполагам, че саркастично намеквате за произхода й. Само, че това повече ми прилича на неприлична реклама на списанието. Да не говорим, че тези статии, които са в Пудриера, не са написани непосредствено преди излизането на съответния брой. Да не си мислите, че в "Съветите на Маги" се публикуват само авторски статии. Би било нелогично. Това означава, че те имат един огромен набор от специалисти, които всеки ден пишат поне по една статия....... Сайта има за цел и претенции само развлекателност с елементи на познание, а вие трябва да сте им благодарен, че Ви правят индиректна реклама! И в заключение - прочетете уводния текст в този сайт! Всеки може да прати интересна статия, независимо откъде я е прочел!
Изпратено на 6/27/2005 от Асен Ненов.
Статията е хубава. Още по-хубаво ще е да се знае от къде е взета, а именно Списание ПУДРИЕРА.за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2020 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел8/16/2013
Парфюм според зодията Ви - Дева

7/15/2013
Парфюм според зодията Ви - Лъв

7/12/2013
Парфюм според зодията Ви - Рак

11/23/2012
Годишен хороскоп СТРЕЛЕЦ 2013

11/9/2012
Скорпионът и другите зодии

1. Любовен Зодиак (125158)

2. Вашият зодиакален партньор (102227)

3. Целувката издава зодиакалния знак (97540)

4. Зодии и професионална реализация (67490)

5. СТИХОТВОРЕН ХОРОСКОП (55087)

Хороскоп на недостатъците - Стрелец

Сексуалният живот на жената Риби

Хороскоп на недостатъците - Риби

Хороскоп на недостатъците - Козирог

Хороскоп на недостатъците - Скорпион