Зодиак

Годишен хороскоп СТРЕЛЕЦ 2013

През новата година ще ви се наложи доста често да се срещате и общувате с приятели и близки. Приемете това като възможност да почерпите нови идеи от тях, да им помогнете или просто да си прекарате добре заедно. През лятото тези срещи ще се окажат полезни за вас, защото ще имате трудни моменти и приятелите ще са тези, които ще повдигнат духа ви. Не забравяйте, че винаги може да разчитате на тях, което е доста ценен дар.

2013 година ще донесе на Стрелците доста нови емоции в личния и деловия живот. Ще трябва да проявите повече инициативност и активни действия за да са в хармония отношенията с близки и колеги. Не бъдете агресивни, няма да постигнете нищо с караници и сила, бъдете искрени, открити, мили и добри. Финансово ще сте стабилни и ще можете да си позволите по-големи покупки за дома или по-често ще ходите на почивка. Това пък ще зарадва семейството ви и ще ви даде възможност да прекарате повече време заедно, защото напоследък общувате недостатъчно с тях.

Не пропус­кайте възможността да завържете нови инте­ресни познанства. Знайте, че причина за всички кон­фликти в семейството е про­тиворечивият ви характер и дистанцирането ви от бито­ви проблеми. Възможни са любов, удоволствия и радост от съзидателното творчество и увереност в собствените си­ли. Бъдете внимателни и дръжте под контрол ценните си ве­щи. От вас се очакват обе­щания, но не си заслужава да обнадеждавате някого, ако не сте готови да ограничите соб­ствената си свобода и да се свържете с брак. Препоръчва ви се активна почивка, а пътуванията са благоприятни. Може да получите подарък или да направите успешна покупка.

Изграждайте отноше­нията си с околните на база­та на великодушието и добронамереността. Възможно е предложение за по-интерес­на и добре платена работа. Ще бъде много трудно да на­ваксате в бъдеще пропусна­тите сега възможности да повишите материалното си състояние. Най-вероятно ви предстои романтична среща или такава със стара симпа­тия. Не реагирайте твърде остро на случващото се, много неща зависят не само от вас

Егоизмът и високомери­ето ви могат да провалят же­ланието ви да се харесате. Възможни са нови служебни или обществени ангажименти. За­пазете самообладание и проя­вете повече инициатива. Ва­шата решителност и порядъчност ще могат да предразположат околните и да ги при­нудят да се съгласят да ви окажат съдействие или да ви сътрудничат. Съществува ве­роятност за забележимо по­добряване на финансовото ви положение.

В никакъв случай не от­стъпвайте и не се отказвай­те от намеренията си да предразположите към себе повече хора. В бъдеще някои може да ви бъдат изключително полезни. Избягвайте споровете, както и острите дискусии. Следете за думите си. За постигането на цел­та използвайте всички възможни варианти, а също и собствената си изобрета­телност.

Здравето ви страда от излишните килограми, които сте натрупали. Мускулите ви съвсем са се позагубили и не е лошо да посетите фитнес залата или да потренирате вкъщи. Откажете се от навика да похапвате пред телевизора, по-добре седнете на масата с цялото семейство, хем ще подобрите комуникацията си, хем ще се храните по-бавно и полезно. Сериозни здравословни проблеми не ви очакват тази година, но не се отпускайте и приемайте допълнителни витамини през студените месеци.

Източник: Годишен хороскоп

Изпратено на 11/23/2012 от Анонимен. Прочетено 4693 пъти.за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2020 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел8/16/2013
Парфюм според зодията Ви - Дева

7/15/2013
Парфюм според зодията Ви - Лъв

7/12/2013
Парфюм според зодията Ви - Рак

11/23/2012
Годишен хороскоп СТРЕЛЕЦ 2013

11/9/2012
Скорпионът и другите зодии

1. Любовен Зодиак (125225)

2. Вашият зодиакален партньор (102267)

3. Целувката издава зодиакалния знак (97597)

4. Зодии и професионална реализация (67523)

5. СТИХОТВОРЕН ХОРОСКОП (55143)

Хороскоп на недостатъците - Стрелец

Сексуалният живот на жената Риби

Хороскоп на недостатъците - Риби

Хороскоп на недостатъците - Козирог

Хороскоп на недостатъците - Скорпион