Зодиак

Зодии и професионална реализация

СКРИТИТЕ ЗАЛОЖБИ НА НАШИТЕ ДЕЦА


Хилядолетните наблюдения на астролозите отдавна са доказали, че представителите на всяка отделна зодия имат афинитет към определени занимания и професии. В този материал искам да се спра на онези дарби и наклонности, които дремят по рождение във всеки един Овен.

Според Карл- Густав Юнг, родените под знака на Овена са екстроверти, т. е. хора, които живеят “отвътре навън”. Те предпочитат делата пред думите; тяхната силна воля нерядко ги подтиква към методи, които на моменти са доста брутални. Мнозина си проправят своя път в живота с лакти.
Овните могат да се озоват на пътя към успеха едва тогава, когато се научат да управляват и направляват волята си. Родените под този знак трябва да проявяват умереност и търпение във всички свои действия и начинания. Те трябва освен това постоянно да се борят със своята раздразнителност и импулсивност.
Редно е да се отбележи, че немалко Овни се препъват в собствената си безогледност, бруталност и конфликтност.
Изострената емоционалност на Овните често ги тласка към промяна на плановете, схващанията и мирогледа. Мнозина от тях менят често и работното си място.
Овните често схващат по- бързо от другите повелите на времето и стават пъртинари и проводници на нови идеи. Това тяхно вродено качество е една от причините за честата смяна на професията и местоработата.
Силата на Овните е в планирането, организацията, ръководната дейност. Овенът е роденият лидер и мениджър от голям ранг. Трудно, ако не и невъзможно, е да притиснеш или подтиснеш Овена на професионалното поприще. Защото, както вече отбелязах, той е роденият ръководител, началник, предводител и водач. Овенът е склонен повече да нарежда и заповядва, отколкото да се подчинява и прекланя.
Професионалната астрологична статистика сочи, че Овните обикновено се насочват към професии, свързани по някакъв начин с военното дело и техниката. От тях стават отлични инженери, техници и работници в металообработващата и военната индустрия. Работата в полицията и армията също така ги привлича.
Онези, които се посвещават на икономиката, рано или късно се озовават по върховете. Те спадат към върхушката и са мениджъри, предприемачи, самостоятелни търговци на едро, водещи консултанти и банкери.
Много силно е присъствието на Овните в автомобилната индустрия. От тях излизат добри шофьори, техници, механици, но и състезатели. В областта на техниката техен “запазен периметър” са професиите на ковача, стругаря, заварчика, леяря, огняря. Привлича ги всъщност всичко, което има някакво отношение металите, оръжията и огъня. Така например много пожарникари са родени под знака на Овена.
Ако един Овен се насочи към медицината, той много често избира хирургията за своя специалност. Защото Овните по принцип имат афинитет към режещите инструменти.
Особено много Овни намираме в политиката. Там те се проявяват като агресивни, настъпателни и шумни пропагандатори и агитатори. Те имат дар слово и умеят да го използват. Мнозина от тях, още преди да се впуснат в обществено- политическата дейност, завършват право. Защото и правото ги привлича. На това поприще те се проявяват като ловки, нахални и дори нагли адвокати.
Реши ли един Овен да се отдаде на чисто интелектуална дейност, той се ориентира към издаването на книги и периодика, както и към естествените науки.
По правило Овните се нуждаят от динамична работна среда, която “пращи” от напрежение. Неговото душевно състояние се противопоставя на всякакви ограничения, на скучна канцеларска работа и монотонността.
Жените, които са родени под този знак обикновено избират или би трябвало да изберат една от следните професии: учителка по физическо възпитание, химически или технически лаборант, детска лекарка, зъболекарка, медицинска сестра, преводачка, офис мениджър, репортер, филмов монтажист.
Добре би било също така, ако започнат работа в издателство или в редакцията на вестник или списание. Не трябва никога да забравяме, че този тип жени винаги искат да нареждат и управляват. Те искат да са навсякъде първи и обичат да се наслаждават на своята власт както в брака, така и на работното място. Нещо повече- в брака те винаги се стремят да поставят мъжа си под чехъл. Затова и не се препоръчва мъж и жена, родени и двамата под този знак, да сключват помежду си брак. Конфликтите, скандалите и разправиите в този случай са направо програмирани.
Тези от вас, които смятат, че казаното по- горе е прекалено общо за тях, могат да посетят моя сайт www.superastro.info .


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Изпратено на 4/22/2005 от Апостол Апостоловapostol at all dot bg. Прочетено 67524 пъти.
Изпратено на 4/13/2006 от Георгиева.
Напишете по два реда за всички зодии.Все пак не всички са овни.
Изпратено на 9/15/2005 от ЕМИ.
ЧУДЕСНО . ПИШЕТЕ ЗА ДРУГИТЕ ЗОДИИ. ПИШЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТАЯ В ЗОДИИТЕ
Изпратено на 8/14/2005 от paqk_s_kecove.
Моля Ви пишете нещо и за рацитеее
Изпратено на 7/20/2005 от Акунджа.
Добре де а къде са останалите зодий?за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2020 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел8/16/2013
Парфюм според зодията Ви - Дева

7/15/2013
Парфюм според зодията Ви - Лъв

7/12/2013
Парфюм според зодията Ви - Рак

11/23/2012
Годишен хороскоп СТРЕЛЕЦ 2013

11/9/2012
Скорпионът и другите зодии

1. Любовен Зодиак (125226)

2. Вашият зодиакален партньор (102268)

3. Целувката издава зодиакалния знак (97598)

4. Зодии и професионална реализация (67524)

5. СТИХОТВОРЕН ХОРОСКОП (55144)

Хороскоп на недостатъците - Стрелец

Сексуалният живот на жената Риби

Хороскоп на недостатъците - Риби

Хороскоп на недостатъците - Козирог

Хороскоп на недостатъците - Скорпион