Красота

Венера


Първи ден
Закуска: 100 мл. Портокалов сок + 2 с.л. Сок от грейфрут + 2 с.л. Сок от лимон, разредени със 100 г. Негазирана минерална вода.Тази напитка може да се пие всеки ден 20 минути преди основната закуска. През първия ден това е филийка черен или пълнозърнест хляб, тънко намазан с обезмаслена извара, гарниран с кръгчета домат и листенца босилек.
ЗА обяд: смесете 50 г. Обезмаслен йогурт ( може и кисело мляко) с 2 с.л. Нарязан зелен лук, 3 с.л. Портокалов сок и 3 с.л. Лимонов. Добавете сол и кайенски червен пипер ( чили). Нарежете 1/3 от дълга краставица, една сладка чушка, малък кромид лук и добавете 50 г. Сварен фасул. Залейте това със соса. Може да си позволите малко черен хляб и 1 ябълка.
Вечеря: предвижда малка тиквичка, рязана на две по дължина и на резенчета. Нарежете още 80 грама печурки, един кромид лук, една голяма чушка. Запържете тези зеленчуци в лъжичка олио за 3 минути, като постоянно бъркате. Добавете 250 мл. Зеленчков бульон ( може и на кубчета) и задушете още 5 минути. Сипете в сместа 50 г. Почистени скариди или бяло пилешко месо плюс 80 г. Фасул от консерва. Варете още 3 мин. Подправете с кайенски пипер(чили) и босилек. Добавете 2 с.л. Златен сос.
Рецептата на златния сос: той се приготвя наведнъж за трите дни: клонче босилек, няколко стръка магданоз, 30 г. Пармезан, 3 скилидки чесън, 3 с.л. Лимонов сок, 4 с.л. Бял балсамов оцет. Всичко се нарязва на ситно, смесва се и се държи в хладилника.


Втори ден
За закуска – цитрусова напитка плюс резенче черен хляб, намазан с обезмаслена извара и наръсен с червен пипер.
За обед- смесете 50 г. Обезмаслено кисело мляко с 2 с.л. Ситно нарязан босилек, 2 с.л. Лимонов сок и 3 с.л. Портокалов. Посолете и подправете с черен пипер на вкус. Нарежете 50 г. Краставица и 50 г. Домати, добавете един малък кромид лук и 30 г. Сирене пармезан на кубчета. Залейте салатата със соса. Позволява се тънко резенче черен хляб и една круша.
За вечеря: нарежете на ситно 50 г. Керевиз, един морков, един кромид лук, 1/3 краставица, почистена от семките. Запържете зеленчуците в ч.л. Олио за 3 мин. Добавете 250 мл. Зеленчуков бульон и кипнете.Тогава идва ред на 80 г. Предпочитана риба, нарязана на парченца(най-добре е сьомга) Сместа ври още 4 мин. Подправете със сол и кайенски пипер, залейте с малко златен сос.



Изпратено на 7/28/2004 от Анонимен. Прочетено 5650 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



9/2/2013
Как да се гримира една тийнейджърка

8/19/2013
Тревожният косопад

7/12/2013
Митове за слънчевата защита

11/23/2012
Подпухнали очи – никога повече

11/12/2012
Как да избелим бързо зъбите си

1. Отслабване (156264)

2. 7 начина да се справите с космите (125237)

3. Тибетска рецепта на младостта (84971)

4. Пощадете косите си! (80947)

5. Няколко трика за добра форма (69480)

Отслабване

Тибетска рецепта на младостта

Няколко трика за добра форма

7 начина да се справите с космите

Нека и косата ви бъде красива