Красота

Как да върнем сочността на устните си?

С времето устните изтъняват и се покриват с вертикални бръчки, формата им става по неопределена, а цветът - по-блед. За да върнете привлекателността им и да им придадете идеалния обем, без да прибягвате до инжекции, следвайте тези съвети :
Свежест и чувственост - използвайте подхранващи продукти. Благодарение на тях устните ви скоро ще станат по-плътни, а бръчките почти ще се заличат. В аптеките се предлага вазелин за устни обогатен с витамини. С него освен обем , ще придадете и блясък.
Очертавайте ги със светъл молив - изберете молив с цвета на устните и ги очертайте. Така ще коригирате евентуалната асиметричност, като същевременно ще добавите и някой милиметър към обема. После с четка минете контура, за да не бъде линията толкова ярка. Запълнете пукнатините в устните с молив. Така и червилото ще бъде нанесено по- добре.
Изберете подходящ цвят - най-важният момент е да изберете подходящия тон. Матовото е за предпочитане вечер. С класическото сатенено няма никога да сбъркате. Внимавайте обаче с опасните цветове. Твърде тъмното червило прави устата по-малка. С нюансите на кожата, от розовото до карамеленото, бъдете сигурна, че няма да сгрешите. Червеното е цветът, който придава най-силен блясък на лицето. Четката ще позволи устните ви да изглеждат по-естествени. След като си поставите червилото, разнесето го хубаво, като започнете от центъра към ъгълчетата.
Последната грижа за да придадете обем е да сложите върху червилото брилянтин или седефена пудра в средата на долната устна. Така устата ви ще изгежда по - плътна и сладострастна.
Изпратено на 5/17/2000 от megi at triada dot bgmegi at triada dot bg. Прочетено 4192 пъти.за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2020 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел9/2/2013
Как да се гримира една тийнейджърка

8/19/2013
Тревожният косопад

7/12/2013
Митове за слънчевата защита

11/23/2012
Подпухнали очи – никога повече

11/12/2012
Как да избелим бързо зъбите си

1. Отслабване (154260)

2. 7 начина да се справите с космите (123402)

3. Тибетска рецепта на младостта (83170)

4. Пощадете косите си! (78848)

5. Няколко трика за добра форма (67128)

Тибетска рецепта на младостта

Няколко трика за добра форма

7 начина да се справите с космите

Отслабване

Нека и косата ви бъде красива