Адам и Ева

Съвети как да се харесаме на мъжете

- намерили сте мъжа на мечтите си. Опитайте се да го завладеете. Запомнете, че отмина времето на срамежливите. Потърсете сами контакт с човека, който ви е направил впечатление. Разузнайте какво предпочита – да ходи на кино, на театър или пък на заведение и действайте. В същото време го правете да изглежда непринудено, почти случайно. Имате талант да се справите.
- При първа среща не се обличайте екстравагантно – това може да го шокира и смути. Изберете тоалет, който да подчертава вашите качества и с който се чувствате удобно. Не го фиксирайте непрекъснато – дайте му възможност той да предприеме инициативата в това отношение. Разговаряйте за неща, които са познати и за двама ви. Проявете интерес към неговите занимания, не само в службата
- Ако сте го заинтригували и той ви е поканил да се видите отново, не изразявайте буйно радостта си. Дистанцирайте се леко. Дайте му да разбере, че той ви е приятен, но не е единствения мъж в живота ви. Не се отказвайте обаче изцяло от възможността да го видите отново. Но този път изберете по-интимна обстановка за вашата среща – любимо кафене или пък домашна обстановка.
- Покажете му, че той все повече ви харесва. Бъдете мила и внимателна, без да му се хвърляте веднага на врата. Запомнете, мъжете обичат ласките и проявеното внимание. В същото време мразят да бъдат покровителствани. Затова не се дръжте като майка с него. Кажете му какво точно в неговата външност харесвате най-много. Наблегнете на магнетичния поглед. Не се правете на девственица, но не се съгласявайте и на интимност.
- Успели сте да го привлечете. Не се успокоявайте. Запомнете, че в една връзка трябва винаги да се поддържа огънят. Можете да си позволите да се държите по-свободно и ясно да показвате любовта си. Но съхранете някакви малки тайни за по-късно. Бъдете отзивчива, но не изпълнявайте всичките му желания. Не се опитвайте да му наложите своя кръг от близки и приятели.
Изпратено на 6/14/1999 от pep1377 at hotmail dot compep1377 at hotmail dot com. Прочетено 3037 пъти.
Изпратено на 1/23/2001 от Deni.
mi moje6e i o6te ne6ta da se napi6at
Изпратено на 12/18/2000 от Борислава.
Това е истиназа нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2019 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел8/22/2013
Очите, усмивката или гърдите - кое е първото, което вижда мъжът?

8/16/2013
Как да намерим любовта през есента

7/10/2013
Приятелство между мъж и жена? Няма такова чудо!

12/5/2012
Top 10: Романтични коледни подаръци

11/23/2012
Връзка от разстояние

1. Световният секс или как да попиташ "Искаш ли?" (68936)

2. Четири неща, които той няма никога да признае! (66726)

3. Десетте смъртни гряха на изневеряващата жена! (56437)

4. Женският поглед към мъжете (45782)

5. Митологията на изневярата (43372)

Ушите издават характера на човека

Какво да правиш, докато той ти изневерява с…футбол?

7 мита за презерватива

Десетте смъртни гряха на изневеряващата жена!

Четири неща, които той няма никога да признае!