Адам и Ева

Удоволствия под прикритие

Секс игричките, за които ще си поговорим сега, доставят силна еротична наслада и в същото време изглеждат така, че никой да не предположи какво е истинското им предназначение.
Някои от вас със сигурност са виждали вибратори (или подобен род секс играчки), други употребяват, а трети се чудят къде точно да скрият своето съкровище за удоволствия, за да не бъдат изловени, че го имат. Атрибутите, за които ще прочетете по-долу, съществуват, макар голяма част от тях да могат да се поръчат само по Интернет. За ентусиастите обаче и за търсачите на нови усещания това едва ли ще е проблем. И така от нас за сега – закачката, от вас – ентусиазма. Ще си говорим за секс играчки, които изобщо не изглеждат като такива.
НЕВИННО КАТО…ЧЕРВИЛО
Става въпрос за вибратор, който е с размерите и формата на дамско червило. Има си и капаче, което се вади и поставя отново също като стика за устни. С много съществена разлика – съдържанието се използва за доставяне на удоволствие на едни други устни…или на която друга част от тялото си пожелаете. Плюсовете са, че можете да изоставите “червилото” си на нощното шкафче или върху леглото, без никой да заподозре нещо нередно.
ДА СИ ПОИГРАЕМ С ГУМЕНИ ПАТЕТА
Вибриращото и масажиращо гумено пате спокойно може да се скрие сред останалите, които и без това украсяват банята ви и с които понякога се замеряте във ваната. Отделението за батериите е добре изолирано, затова играчката спокойно може да се мокри. Включвате патето си и нека вибриращите удоволствия по гърдите, корема, бедрата и където още си пожелаете започнат сега!
СЛЕДВАЙ ИЗВИВКИТЕ НА ТЯЛОТО
Именно това прави поредната “играчка” в днешната ни класация. Тя представлява нещо като кесия за баня и изглежда толкова тривиално и така невинно, че можете да я оставите където и да е из къщи, без никой да се усъмни в истинското и предназначение. Тя има функцията вибриране, която, разбира се, може и да не се използва. Задействана обаче, е идеална за стимулиране на всички части от тялото и най-вече за един разтърсващ клиторен масаж, който да доведе до истински оргазъм.
ПОЛЗВАТЕ ЛИ…ЛАК ЗА НОКТИ?
Притежателките на подобен род вибратори със сигурност ползват, та дори и да не оцветяват ноктите си в розово или оранжево. Просто защото следващия вид вибрираща играчка има формата на шишенце лак за нокти. То може да стои в банята, спалнята или дори на полицата в хола, без да привлече и един любопитен поглед. Той е изключително тих, но пък за сметка на това вибриращата главичка е невероятно маневрена. За…по-голямо удоволствие, разбира се, за какво иначе?
УРА ЗА ГЪБАТА ЗА БАНЯ!
Имате такава, нали? Тя обаче снабдена ли е със специална повърхност, която вибрира? Ако вашата не го прави, то има такива, които го могат. В тях е монтирано малко отделение за батерии (много добре скрито), които позволяват на гъбата да вибрира на няколко различни режима. Тя е идеална за вана или басейн (…басейн ли казахме? Ето ви една идейка за сексуални удоволствия в басейните за идващото лято…само трябва да изчакате да се стъмни…морето също може да се използва като алтернатива). Но да се върнем към нашата вибрираща гъба. Тя си има още и дръжка, за която да я закачите на някои от крановете на душа.
ПОВЯРВАЙТЕ В МАГИИ
Ето ви историята на една девойка, която съвсем случайно забравила своята “магическа пръчица” на някакво парти. Там обаче не липсвали хора, доста по-напред с материала, които знаели, че всъщност онова, което приличало на интересна изящна стъклена или пластмасова магическа пръчица, покрита с миниатюрни издатинки, всъщност е…вибратор от ново поколение. Съвсем безобидна дрънкулка на пръв поглед за онези, които и идея си нямат, че такова нещо съществува.
ДИСТАНЦИОННО В ДЕЙСТВИЕ
И това доживяхме – секс играчки, които се командват с дистанционно управление… Така е много по-забавно, биха казали онези, които вече са използвали нещо подобно. Този път уреда за наслада не е нито под форма на червило, нито на шишенце за лак, а на…яйце. При това – вибриращо! То е идеално за стимулиране както на клитора, така и на вагината, а още по-възбуждащо става, когато степента на вибрации настройваш не ти, а партньора ти.

Изпратено на 6/23/2006 от Анонимен. Прочетено 5676 пъти.
Изпратено на 2/12/2007 от гага.
Този път уреда за наслада не е нито под форма на червило, нито на шишенце за лак, а на…яйце. При това – вибриращо! чудесно.... а как се вади???
Изпратено на 9/29/2006 от toni.
tova e strahotno!na kogo li sa mu hrumnali tiq idei? 100% davam 4e e jena! bravooo!super!!!за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2020 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел8/22/2013
Очите, усмивката или гърдите - кое е първото, което вижда мъжът?

8/16/2013
Как да намерим любовта през есента

7/10/2013
Приятелство между мъж и жена? Няма такова чудо!

12/5/2012
Top 10: Романтични коледни подаръци

11/23/2012
Връзка от разстояние

1. Световният секс или как да попиташ "Искаш ли?" (69306)

2. Четири неща, които той няма никога да признае! (67282)

3. Десетте смъртни гряха на изневеряващата жена! (57062)

4. Женският поглед към мъжете (46253)

5. Митологията на изневярата (43843)

Ушите издават характера на човека

Какво да правиш, докато той ти изневерява с…футбол?

7 мита за презерватива

Десетте смъртни гряха на изневеряващата жена!

Четири неща, които той няма никога да признае!