Адам и Ева

Спечели сърцето му с футболна стратегия

Световното по футбол в Германия – червената лампичка в главата ти свети: повече футбол = по-малко време заедно. Възползвай се от мъдростта на футболните тактици и бележи гол след гол в сърцето на любимия. Внимавай с жълтите картони!
“Перфектният играч е само мит” – Ото Рехагел
“Колкото и футболни легенди да имате в отбора си, те не могат да постигнат победа без съотборниците си”, споделя Ото Рехагел, който през 2004 г. изведе гръцкия национален отбор по футбол до победа на Европейското първенство (без да разполага със звездни футболисти). За да спечелиш любовта на избраника си, също нямаш нужда от Бекъм или Бербатов на твоя страна. По-важно е да се замислиш какво търсиш: чаровен нападател или благонадежден защитник, който да пази гърба ти? Представи си какво бихте могли да постигнете двамата като отбор.
“Играйте спокойно, за да постигнете победа” – Франц Бекенбауер
“За добрата игра се нуждаете не от гениалност, а от спокойствие. Заредете се с търпение и изчакайте подходящия момент, когато без колебание ще отбележите голова точка.” На езика на флирта думите на Кайзера звучат така: не пилей силите си в продължително дриблиране. Пази ги в очакване на момента, когато подходящия мъж влезе в играта. Тогава не се колебай, а директно спринтирай в атака. Само така победата ти е гарантирана.
“Успехът на отбора зависи и от седящите на резервната скамейка” – Сеп Хербергер
В последно време любимият ти е напрегнат. “Не стойте в страни безучастни, защото дори от резервната скамейка бихте могли да окажете ценна подкрепа”, съветва бившия треньор на националния отбор на Германия. Не се цупи, ако любимия ти е разсеян и изморен заради насъбралия му се стрес. Най-добре застани до него – така ще му покажеш, че винаги може да разчита на помощта ти.
“Винаги очаквайте по-добри времена и по-силни противници” – Волфганг Волф
“Единствено поражението може да разтърси максимално централния нападател. Най-вече защото от него се очаква да бъде герой.” Вместо да упрекваш любимия си за проблемите му, остави го да се справи с тях. Това има градивен ефект. Покажи на мъжа до себе си, че приемаш на сериозно неговото поражение, и го окуражи, че се задават по-добри времена. Събуди борбеността му, като заедно нарисувате картината на предстоящата победа. Той е успял? Поздрави го с ентусиазма на футболен запалянко! Той ще се впечатли и ще се старае да дава най-доброто от себе си.
“Съдбата на всеки треньор е рано или късно да бъде освиркан” – Дино Дзоф
“Никой не обича да го поучават. Всеки иска да е активен плеймейкър!”, споделя легендарния италиански вратар Дино Дзоф. Независимо дали любимия ти има нужда от съвет или от помощ, избягвай непрекъснато да го поучаваш! Това само ще го вбеси. По-добре му покажи примамлив трофей, след който той настървено да се спусне!


Изпратено на 6/20/2006 от Анонимен. Прочетено 2473 пъти.за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2020 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел8/22/2013
Очите, усмивката или гърдите - кое е първото, което вижда мъжът?

8/16/2013
Как да намерим любовта през есента

7/10/2013
Приятелство между мъж и жена? Няма такова чудо!

12/5/2012
Top 10: Романтични коледни подаръци

11/23/2012
Връзка от разстояние

1. Световният секс или как да попиташ "Искаш ли?" (69367)

2. Четири неща, които той няма никога да признае! (67375)

3. Десетте смъртни гряха на изневеряващата жена! (57179)

4. Женският поглед към мъжете (46327)

5. Митологията на изневярата (43906)

Ушите издават характера на човека

Какво да правиш, докато той ти изневерява с…футбол?

7 мита за презерватива

Десетте смъртни гряха на изневеряващата жена!

Четири неща, които той няма никога да признае!