За Всеки по Нещо

Обичайте себе си!

Скъпи момичета! Да,наистина има такива жени, които ядят всичко и не пълнеят.Аз съм на 50 год.и през целият си живот не съм била по-тежка от 49 кг и продължавам да си правя упражнения в къщи. Фигурата ми е като на младо момиче. Дъщеря ми също тежи 54 кг, жалко е, че на улицата виждам всяко второ момиче с огромен дебел задник и бутове като на прасе. Виновни са вашите родители, че като бебета ви тъпчат с изкуствени храни като хумани, фризолакс и др. Виновни сте и вие, че плюскате като прасета, като за последно.Чудя се като гледам по улиците добре изглеждащи момчета да движат с дебели прасета. За да не са като вас децата ви, ви препоръчвам да ги отглеждате с книгата на БЕНЖАМИН СПОК
А, вие момчета знайте, че дебелото момиче на 30 год. ще изглежда като баба. Първо вижте какви са родителите, за да имате представа как ще изглежда бъдещата ви любима особено след ката роди. Дебелото момиче след раждане става още по-дебело.
Изпратено на 5/31/2005 от ТОВА НЕ Е МАГИ от сайта, а читателка. Прочетено 6471 пъти.
Изпратено на 3/21/2007 от Един мъж.
Случайно попаднах на тази статия ! Но искам да си оставя мнението въпреки едва ли ще влезна повече тук а и едва ли някой ще го види ! Майка ми е на 45 години и е 44 кг и е родила 2 деца и смея да заява че е по добре изглеждаща от сегашната ми приятелка която е младо агънце на 19 години ! Не може жена която уважава себе си и иска да бъде харесвана и лъскана от мъжете да изгледта зле жената е много права пазара се напълни със всякакви боклуци хайде мили момичета/жени признайте си колко често в менюто ви влиза риба влизат зеленчуци витамини ! от 6 години се занимавам сериозно с фитнес храня се разделно чусвам се перфектно водя пълноценен начин на живот ! а и мисля че всеки харесва хубавото
Изпратено на 7/29/2005 от Mira.
Понякога е добре да получиш шамар, за да се осъзнаеш. Така приемам тази статия- като шамар към осъзнаване.
Изпратено на 7/6/2005 от ЖЕНИ.
права е
Изпратено на 6/29/2005 от Ardelia_Lortz.
Уважаема госпожо! Прочетох с нарастващо недоумение писанията Ви. Изключително ме подразни назидателният Ви тон. Трябва ли да разбираме, че сте въплъщение на самото съвършенство? В такъв случай, моля, бъдете така добра да поместите свои актуални снимки. Нещо ме кара да мисля, че половината от написаното от Вас не отговаря на истината. Нека уточним, в случай, не не знаете - българката е расова жена. А не китайка. Вероятно не би било излишно да си направите преглед, тъй като ако ръстът Ви е нормалният за тези географски ширини, 49 кг е опасно ниско тегло. Е, ако сте ниска, това е друг въпрос. Определено имате твърде погрешни представи за мъжете. Бъдете добра, отделете част от времето си да отскочите до някоя галерия и да поразгледата картините и статиути там. Едно нещо ще Ви направи впечатление - пищните форми на жените. тези именно пищни форми са нещото, което мъжете от всички времена и епохи са харесвали. какво ти, БЛЕНУВАЛИ са ги. Дотолкова са им харесвали, че са ги увековeчили. Ако не ми вярвате, попитайте някой свой познат художник или фотограф какво обича да пресъздава. Ще ви отговорят, че пресъздават, било в снимка или в картина, само неща, които ХАРЕСВАТ. :) Бъдете здрава!:) Ние, ПИЩНИТЕ и ИСТИНСКИ жени, каквато Вие определено никога не сте била, сме и ведри, лъчезарни, добронамерени и напълно лишени от злоба.:)
Изпратено на 6/21/2005 от Viki.
Здравейте на всички коментиращи! Жената от статията - обиждала, а какво по-различно правите вие?! Не съм съгласна с всичките ви изплюти по адрес на тази жена селяний и простотии. Да, естествено тя е прекалила с епитетите и сравненията. Можеше да не нарече нещата с истинските им имена, просто от куртуазия, но и вие не й останахте длъжни. Тя избивала комплекси, а вие млади момичета /или някой от вас/ нещо много навътре се засегнахте. Това да не би да са комплекси? Държа да ви кажа, преди някой да е написал, че не съм подтисната самотница, че съм на 35 г., много добре изглеждаща, имам страхотен съпруг и изобщо нямам комплекси. Точно затова може би не съм злобарка и не приемам на грубостите да се отвръща с по-големи грубости. Приемам, че истината ви боли. Има много добре изглеждащи жени на 50-60 г., а има и много зле изглеждащи на 20-30 г. Има ли някой несъгласен? Не абсолютизирайте 50 годишните като баби и застаряващи лелки, защото правите впечатление на изключително злобни жени. Не си мислете, че всички млади са щастливи, а всички застаряващи са нещастни и комплексирани. Накрая искам да ви кажа, че подържнето на една жена красива дълго време е свързано най-вече с пари и свободно време. Жената от статията най-вероятно ги е имала и се е чувствала страхотно, е нищо че е прекарала живота си по фитнес залите и е "изчислявала калории" - това мили дами е удоволствие. Малко са момичетата и "застаряващите лелки" които имат и време и пари едновременно. И това, разбира се им създава врагове. Към жената от статията - наистина можеше малко по-любезно.
Изпратено на 6/20/2005 от Iva.
Има много вярни неща, като това, че не можеш да промениш генетиката си, но все пак, ако полагаш достатъчни грижи (а в повечето случаи и инат) би могъл да се промениш. Бих искала да взема отношени по въпроса за това, че ако си дебела преди да родиш, оставаш още по-дебела след това. Имам приятелка, която винаги е била 70-80 кг., че и повече. При бременността си премина 100-те кг. В момента тя тежи 50 кг. - толкова, колкото никога не е била и вярвайте ми - изглежда перфектно! Просто реши, че не може повече така и започна разделно хранене и куп други неща. Така че - не ми обяснявайте, че дебелия винаги ще си е дебел!
Изпратено на 6/10/2005 от Ani.
Радвам се, че най-после излязоха коментарите по горния пасквил и че почти всички са на едно мнение.Само едно ще допълня ако отзад госпожата изглежда, като пионерче - отпред явно е спаружено пенсионерче.И как тези 50 кг.побраха тонове злоба и мизантропия?!?
Изпратено на 6/10/2005 от Rosi.
С мнението си не искам да обидя авторката, но според мен тя избива комплексите си свързани с възрастта.Много познато ми е това мислене на жените които не могат да получат комплимент за годините си(младостта си),а само за фигурата си, за това те толкова много държат на нея.Изрази като млади момичета със свински бутове ме карат да мисля точно това.Някой хора остаряват като катедрали, а някой като цървули!Защо сте избрали втората част от изречението?!Всяка възраст има своята красота просто я открийте и се наслаждавайте.
Изпратено на 6/7/2005 от al.
безкрайно съм изненадана, че това обяснения на тази застаряваща лелка продължава да краси този сайт. няколко пъти се опитвам да си кажа мнението ама това за мненията не работи........странна работа сега, пак опитвам и пак искам да кажа на тази жена да спре да си избива комплексите на стара баба като обижда пълните със живот малади енергични момичета.
Изпратено на 6/7/2005 от а.
нито един от коментариите ли не ви харесва че нищо не публикувате..............
Изпратено на 6/3/2005 от bo.
много грубо се изразяваш, пък си голяма жена, убедена съм, че си прекарала живота си в пресмятане на калории и глупашки упражнения. Прасетата са на друго място не и пред компютрите.......цитирам:"добре изглеждащи момчета да движат с дебели прасета". Подозирам, че си една самотница без мъж около нея, на която очичките и отиват по млади момченца........ голяма жена си вземи се в ръце не говори с такива обиди. Килограмите нямат нищо общо със сексуалността на една жена, незнаеш ли???
Изпратено на 6/3/2005 от Петя.
Маги,мисля също като теб.Картинката е жалка.Аз съм на 32години,имам 2 деца,но винаги съм поддържала фигурата си и не сам надска4ала пове4е от 54кг.Жената,която се уважава,трябва да се грижи за себе си.
Изпратено на 6/2/2005 от Ani.
Уважаемата госпожа освен себе си, май не обича никого.Не приемам тона и и нападките и.Е, тя е имала "гена" да е слаба, дъщеря и - също.Хиляди са причините да напълнее или да си е пълен по раждение човек.Аз на 18 год, бях 48 кг.Но за беда се разболях от туберкулоза.От стрептомоцина,пеницилина и шепите хапове за два месеца напълнях с 20 кг.Никога не можах да ги сваля.НО въпрки всичко си се обичам и ме обичат.
Изпратено на 6/1/2005 от ellin.
Скъпа бабо, защо не коментираш за разнообразие хубавите момичета, които се движат с прасета-мъже, шкембетата на които биха накарали и бременна жена в деветия месец да се засрами. хубаво е жените да се поддържат, но не мислиш ли, че има и други неща - например толерантно отношение към различните хораза нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2018 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел8/27/2013
Как да се държим на масата. Първа част

7/11/2013
Преобразете дома с минимални средства

11/9/2012
Съвети за подготвяне на автомобила за зимата

9/13/2012
Следваканционна депресия

5/17/2012
Нека бъдем по-щастливи

1. Името издава качествaтa на личността (48572)

2. За всяка жена и нейното самочувствие (32935)

3. 30 полезни съвета (31974)

4. Чувствата и контролът над тях (21460)

5. Не позволявайте да ви използват! (16984)

Кафе

Името издава качествaтa на личността

30 полезни съвета

Страдате ли от безсъние?

Как да забогатеем от Интернет