За Всеки по Нещо

Как да забогатеем от Интернет

КАК ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЗАБОГАТЕЕ ОТ ИНТЕРНЕТ

Сигурен съм, че мнозина въздишат по богатството на Бил Гейтс. Малцина са тези обаче, които знаят кой е първият средностатистически американец, станал за броени месеци Интернет милионер. Това е една… стриптизьорка! Тя, представете си, първа проумяла невероятните възможности, които и предоставя Мрежата.
Нейният приятел я заснел в гаража, след това двамата качили снимките в Интернет и създали по този начин… първия порнографски сайт. Още през далечната 1995 година. Не след дълго те “заключили” сайта и въвели нищожни абонаментни такси. Само след една година нашата стриптизьорка вече имала над 1 000 000 долара! От тях си живурка и до днес.
В наши дни Интернет вече е не само най- голямата библиотека в човешката история, ами и най- голямото тържище.
Моят приятел Кори Рудл, папата на Интернет бизнеса, натрупа цели 40 милиона долара само през миналата година. Подлъга се, купи си последен модел “Порше” и се претрепа с него край Лос Анжелис… Мир на праха му…
Преди това той ми помогна да разработя и кача в Мрежата и трите си комерсиални сайта
Питате се дали този вид бизнес е доходен?… И още как! Не би могло да бъде и другояче, защото:
Създадете ли един път вашия комерсиален сайт, офисът или магазинът на вашата виртуална фирма ще е отворен 24 часа в денонощието и то в продължение на 365 дни! Няма уикенди, няма Коледа, няма Великден! Чудничко, нали?
Има и куп други преимущества, които най- подробно ще изброя…

Първо: нямате нужда от продавачи, а това означава, че ще СПЕСТИТЕ маса ПАРИ от заплати! Тези разходи не са за подценяване, защото в наши дни никой не е склонен да виси по цял ден зад щанда за някакви си жълти стотинки.
Създадете ли един път сайта си, вие нямате нужда всъщност от никого- вие зависите единствено и само от себе си.
И от сайта си, разбира се, защото винаги ще се намерят хора, които по всяко време на денонощието биха могли да поискат нещо от вас, да се осведомят за работното ви време, за продуктите, които предлагате, за цените и т. н. Вашият сайт има винаги готовността да даде отговор на тези и на ред други въпроси.
Сайтът е не само продавач, но и цяла информационна система, виртуален офис, който работи нон- стоп!

Второ: няма нужда да наемате помещения, а това отново означава, че ще СПЕСТИТЕ още повече ПАРИ! И тези разходи не са за подценяване- от ден на ден цените на недвижимите имоти и наемите нарастват главоломно! Общата тенденция говори за това, че с течение на времето те още повече ще нарастват.

Трето: В повечето случаи вие не ще имате нужда и от складова база. Всъщност, няма да е нужно да наемате каквито и да било складови помещения. Вие отново пестите ли, пестите!

Четвърто: Вие изневиделица ще се сдобиете с повече от 6 милиарда потенциални клиенти! Защото всеки жител на планетата Земя ще се превърне във ваш потенциален клиент!
Сами разбирате, че ако предлагате полезен за всичките тези хора продукт, вие много бързо можете да натрупате огромно състояние!
Да, Интернет ни прави много по- ефикасни и ефективни!

Пето: Можете лесно, евтино и бързо да си създадете невероятен имидж чрез създаването на професионално изпипан сайт, който отговаря на всички изисквания. А изискванията, правилата на играта ще узнаете от този мой курс.
Няма значение колко малък и незначителен е бизнесът ви- придадете ли на всичко професионален вид, изпълните ли сайта си със съдържание, вие изведнъж ще се превърнете в много важна личност!

Шесто: Ще СПЕСТИТЕ огромни суми и от пощенски разноски, защото вие практически няма да имате такива!
В случай, че продавате информационни продукти, софтуеър, електронни книги, брошури и списания, вие ще си СПЕСТИТЕ и транспортните разноски.

Седмо: Ще СПЕСТИТЕ и разноските по рекламата, защото Интернет ни предлага десетки начини за безплатна реклама. Аз знам какво говоря, защото от четвърт век се занимавам с реклама и съм много добре осведомен какво струва тя офлайн.
Повярвайте ми- за телевизионни реклами се хвърлят чудовищни суми! А ползата от тях е повече от съмнителна… Защото телевизионните реклами се превърнаха в най- голямата досада на нашето ежедневие.

Осмо: Самото ви присъствие в Интернет е много важно, защото при това изобилие на стоки и услуги, от ден на ден става все по- трудно да те забележат. Човек ще си остане никой и нищо, ако в наши дни си няма собствен сайт. Сайтът, казано другояче, е нещо средно между визитна картичка, позив, афиш и търговски представител.

Девето: Много хора не обичат да се блъскат из магазините, да стоят на опашки, да се разправят с продавачи… (И аз съм един от тях!) Точно те ще бъдат най- добрите ви клиенти.
За тях ще е безкрайно приятно да поръчат продукта по Интернет, да го заплатят онлайн и да го получат изключително бързо в собствения си дом.
Един полски младеж натрупа състояние от сайта си, който предлагаше… доставка на безалкохолни напитки по домовете. Простичко, но гениално. Защото всеки един от нас знае, каква мъка е това влачене на бутилки, кашони и тарги…

Десето: Чрез сайта си вие можете да демонстрирате всичко онова, което умеете и предлагате. Независимо от това дали търгувате с недвижими имоти или цветя, вие винаги можете да насочите потенциалния клиент към сайта си, където той ще се запознае с цялата гама от стоки и услуги, които може да закупи от вас.

Последно, но не най- маловажно: Рекламният мениджър на “Нисан Моторс” споделя: “Едномесечната ни реклама в Интернет е по- евтина от една единствена обява в специализирано списание!”
Замислете се над това, защото най- добрата новина от всички е тази: не са необходими големи капиталовложения, за да започнете Интернет бизнеса си!
Нужен ви е само един компютър, елементарна компютърна грамотност и връзка с Интернет. А стока, ще кажат някои на това място?
Всеки човек е уникален, всеки има специфични дарби и умения, които може да предложи за продан в Мрежата. Запомнете много добре това: ИНДУСТРИАЛНАТА ЕРА ПРИКЛЮЧИ; ЗАПОЧНА ЕРАТА НА УСЛУГИТЕ!
Това е вашият най- голям шанс- да предлагате уменията и знанията, които притежавате, в Интернет. Знайно е, че за всеки влак си има пътници… Така че за клиенти не берете грижа!
Най- преуспелите в този сектор- споменатият вече Кори Рудл, Марлон Сандърс и Тери Дийн са започнали като кръгли голтаци буквално от нулата. Впоследствие те натрупаха милиони!
Всеки, абсолютно всеки може да постигне подобни неща в Мрежата. Защото Интернет е преди всичко свобода! Пълна свобода за изява на онези творчески сили и таланти, които дремят във всеки един човек.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
Изпратено на 4/17/2006 от Апостол Апостоловapostol at all dot bg. Прочетено 10196 пъти.
Изпратено на 4/28/2009 от Анонимен.

Вашият коментар...hora hora ne se blaskaite molq po edin......... i taka parvo nikoga ne obe6tavite ne6to koeto sami nemojete da dadete. 2 ne izri4aite dumi v koito sami nemojete da vqrvate.3 ne protqgaite race kam neta za6toto ot nego laha samo stud.4 ne obe6tavaite milioni koito sami ne poznavate ne ste nqma i da poznavate i 5to pred posledno ne izpivaite sas ustni sobstvennite si salzi izplakani po vina na toz koito e pisal za tova taka nakraq ne tragvaite po pat po koito voub6te ne sa6testvuva ............ i vse pak uspeh.

Изпратено на 10/14/2006 от Явор.
Чудесен материал ! Само ако може да ми кажете как да си направя сайт ще ви бъда много благодарен . Прочетох на всякаде , но все едно и също . Обясняват , обясняват и спират до посредата .. Ако можете да ми кажете как да си направя сайт ще ви бъда много благодарен ..
Изпратено на 9/16/2006 от Иван.
Чудесен материал, не за първи път чета за тези възможности. Това за което искам да попитам откъде малко повече информация за начините за създаване на собствен сайт.
Изпратено на 6/24/2006 от Апостол Апостолов.
Трагедията на "хитрия" инж. Ганев е тази: него все някой го мами, все някой го лъже. Горкичкият Андрешко!... От толкова хитрост е на този хал. Предоставяш му възможност да проумее нещо, което ще разреши неговия извечен проблем- мизерията, но не- мамят ме!... То бедният затова е и беден- защото е прост. А далаверите ВИНАГИ са в главата на ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ! Защото освен че е глуповат, инж. Ганев си пада и разбойник. Стреми се винаги към две неща: да не се "мине" и да "мине" другите. Да... Животът е мнооооого справедлив. На този свят всеки получава точно това, което заслужава!
Изпратено на 6/22/2006 от lkj.
Аман от хора,които все искат нещо да ни научат :)Тежко и горко на лековерния българин.Четох най-задълбочено анонса и когато отидох да прочета една страница от прословутите "безценни" 208 се оказа,че всъщност е това,което вече бях прочела.Няма ли нещо съществено в тези 208 стр,или си мисли господина,че ако си позволи да публикува една от тях ще разберем "безценното" съдържание на курса.На мен лично ми звучи тъпичко :)Меко казано.Но хора разни.Навремето баба ми казваше,че прасе в чувал не се купува.Аз добавям,че не е луд който яде баницата,а който му я дява :)
Изпратено на 6/22/2006 от lkj.
интересна работа,току що изказах мнение :)А продължава да пише,че няма мнения :)И тях ли броите избирателноза нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2020 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел8/27/2013
Как да се държим на масата. Първа част

7/11/2013
Преобразете дома с минимални средства

11/9/2012
Съвети за подготвяне на автомобила за зимата

9/13/2012
Следваканционна депресия

5/17/2012
Нека бъдем по-щастливи

1. Името издава качествaтa на личността (49686)

2. За всяка жена и нейното самочувствие (33710)

3. 30 полезни съвета (32756)

4. Чувствата и контролът над тях (22139)

5. Не позволявайте да ви използват! (17734)

Кафе

Името издава качествaтa на личността

30 полезни съвета

Страдате ли от безсъние?

Как да забогатеем от Интернет