В Кухнята

Тестото

КЪМ НЕДОСОЛЕНОТО ТЕСТО се прибавя готварска сол, разтворена в малко вода и се размесва добре. ТЪНКО РАЗТОЧЕН ЛИСТ се прехвърля, като се поръсва с брашно, навива се на руло и след пренасяне се развива внимателно в тавата. БУХВАНЕТО НА ТЕСТОТО може да се спре, като се покрие с добре навлажнена кърпа. ТЕСТОТО не се лепи по ръцете, ако те се намажат с растително масло.
Изпратено на 1/14/2000 от megi at triada dot bgmegi at triada dot bg. Прочетено 2330 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29456)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26314)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25294)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25179)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22926)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш