В Кухнята

Сладоледена торта с целувки


Продукти: 1 кг ванилов сладолед, 200 г сметана, 5 супени лъжици пудра захар, 8 големи целувки, 500 г ягоди, 5 супени лъжици гъст сироп.
Приготвя се непосредствено преди сервирането. Сладоледът се обръща в тортена чиния, сметаната се разбива с пудра захар на крем. С него се намазва основата на целувките, след което те се залепват една до друга вертикално от всички страни на сладоледа така, че да стърчат над него. Отгоре се нареждат ягодите и се залива със сироп. Сервира се веднага.
Изпратено на 6/22/2001 от Анонимен. Прочетено 3813 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29287)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26146)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25074)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25040)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22747)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш