В Кухнята

Как да се познае прясната риба

Гледайте очите на рибата, която купувате. Ако е прясна, очите й са прозрачни и изпъкнали. По тялото на рибата пък трябва да има безцветна слуз. Това показва, че не е престояла дълго време извън водата. Колкото и продавачът да ви уверява, че шаранът току-що е докаран от водоема, не го купувайте, ако люспите падат лесно. Хванете рибата в ръка и вижте дали няма да се полепят люспите.
Изпратено на 12/13/2001 от Little_anchoavp at mail dot bg. Прочетено 4699 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29456)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26315)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25181)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш