В Кухнята

Трикове за хубаво тесто!

· И най-лепкавото тесто може бързо и лесно да се разточи, ако вместо точилка се използва плътно затворена бутилка със студена вода.
· За да не протече тестото от формата, когато бухва, покрийте го с влажен лист бяла хартия.
· Точената баница с пълнеж не трябва да се маже преди печене с яйце. Яйцата ще попречат на тестото да се вдигне във фурната.
· Всеки специалитет с тесто ще стане още по-вкусен, ако се капне малко коняк.
· Ако при замесването на тестото използвате маргарин, а не масло, сладкишите ще останат меки няколко дни след приготвянето им.

Изпратено на 3/13/2002 от Емилияemi_t_7 at yahoo dot com. Прочетено 4066 пъти.
Изпратено на 3/18/2002 от анонимно е.
уау



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26315)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25181)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш