В Кухнята

Как да похапваме прилично макарони и месце на скара?



Често се възхищаваме на някой, който навива макароните на вилица, говори и се храни, без да се притеснява, че ще висят крайчетата на тестяната вкусотия. Преди да хапнете, добре е да ги нарежете с вилицата, а ако спагетите имат кайма или месо, спокойно можете да използвате и нож. Помнете, че все пак той помага на вилицата. Най-добре е, да навиете само няколко спагети около зъбците на вилицата, да прецените дали ще можете да ги хапнете наведнъж и чак тогава да започнете да се храните прилично и без притеснение.
Много по-удобно и по-изискано е да си отрязвате хапки от пържолата или шницела, а не да надробите месото наведнъж и тогава да му се нахвърлите. Задължително е да “съблечете” шишчето, като го повдигните почти вертикално, за да можете да свалите месото и зеленчуците едно по едно върху чинията.Въобще и при скарата се изискват добри маниери, както и при другите ястия.
Изпратено на 8/30/2002 от Анонимен. Прочетено 2900 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26316)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25182)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш