В Кухнята

Кюфтета по сефарадски

Необходими са следните продукти:
1кг праз лук
200 гр.кайма
1 яйце,сол,черен пипер
5 супени лъжици олио
1/2 пилешки бульон "Маги"
Празът се нарязва на 10 сантиметрови парчета и се сварява леко в подсолена вода.Изстисква се добре и се смила или накълцва на ситно.Добавя се каймата,яйцето,черният пипер и сол,ако е необходимо.От добре омесената кайма се правят малки кюфтенца,запържват се в мазнината и се подреждат в тавичка.Заливат се с разтвореният бульон и се пекат до поемането му,като се обръщат от двете страни.Сервират се топли и са невероятно вкусни.
Изпратено на 2/17/2006 от Галина Бачорскаwww dot geia7 at abv dot bg. Прочетено 11890 пъти.
Изпратено на 2/11/2007 от 4а4о.
супер са, препоръчваме ги на всички.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26316)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25181)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш