В Кухнята

Знаете ли, че.....

Когато ЩЕ ПЪРЖИМ ПОНИЧКИ или друг сладкиш с мая, в тестото слагаме малко алкохол. Сладкишът не поема много мазнина.
Когато В СЛАДКИША СЛАГАМЕ ПЛОДОВЕ след измиването ги подсушаваме с кърпа, а после ги овалваме в брашно. Иначе плодът пада на дъното на тавичката.
Миризмата от СОДА БИКАРБОНАТ изчезва, ако тя предварително се разреди, лъжичка оцет или лимонена киселина.
Миризмата на свинска мас от КУРАБИИ И БИСКВИТИ изчезва, ако се прибави в тестото сок от лимон.
Изпратено на 1/24/2000 от megi at triada dot bgmegi at triada dot bg. Прочетено 2118 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29456)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26315)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25294)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25179)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22926)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш