В Кухнята

Доматена супа без варене

Настъргват се няколко едри, добре узрели домата. Намачкват се добре с вилица и се добавят сол, оцет, олио, чесън и копър според вкуса. Настъргва се една чушка, 1/2 краставица и 1/2 малка неузряла тиквичка. Всичко се разбърква, добавят се 1,5 ч.ч бяло вино с щипка захар, 2-3 суп. Лъж. Вода, ситно нарязан магданоз и листа от целина.
Изпратено на 5/17/2000 от Shoumen at info dot bgShoumen at info dot bg. Прочетено 2309 пъти.
Изпратено на 12/7/2000 от Джоди.
Домат с оцет нещо не върви. Добавете намачкано с вилица сирене.
Изпратено на 12/4/2000 от Ivelina.
Да, тази студена супа е много хубажа и испанците й казват ГАСПАЧО. Искам само да добавя, че супата става по-лесно възприемлива от стомаха, ако обелите доматите и краставиците и след това ги пасирате с миксер заедно с всички останали продукти. Тъй като тази супа се консумира в горещите дни, бих ви препоръчала да прибавите и няколко бучки лед преди да си я хапнете...



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26317)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25183)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш