В Кухнята

Полезни съвети


При разбиването на домашната майонеза прибавете няколко капки лимонов сок или оцет. Така тя ще стане по-пухкава и пикантна.
Спанакът, грахът и зеленият фасул ще запазят цвета си, ако към водата прибавите щипка захар.
Магданоза и копъра ще нарежете лесно на ситно , ако ги подържите за малко в гореща вода.
За да не става на бучки грисът, изсипете нужното количество в хартиена фуния, отрежете върха и изсипвайте по малко, като разбърквате.
Каймата се запазва най-добре в хладилника в порцеланов или стъклен съд с похлупак.
Изпратено на 6/8/2000 от Анонимен. Прочетено 2235 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26317)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25183)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш