В Кухнята

Щрудел с месо

Съставки

1 щипка червен пипер
100 милилитра вода
100 грама черни маслини
600 грама кайма
300 грама полутвърд кашкавал
150 грама стафиди
60 грама мед
2 супена лъжица галета
1 пакет точени кори
1 щипка сол
600 грама моркови
100 грама зелени маслини
400 грама настъргана тиква
300 грама пречистено масло

Начин на приготвяне:
Запържваме каймата без сол и подправки, да стане на дребни късчета. Слагаме морковите за гарнитурата в сгорещено масло, добавяме вода, мед, сол и много черен пипер и задушаваме, докато се изпари водата. Пресипваме каймата в купа и добавяме цели маслини, стафиди и едро настъргана тиква. Ако сместа е влажна, може да се добави галета. Може да се добави канела и черен пипер. Накрая слагаме дълги парчета твърд вид кашкавал.
Мажем кората с пречистено масло (разтопява се и се отстранява бялата пяна), върху нея слагаме втора. Изсипваме от плънката, навиваме на руло и загъваме краищата към средата. Печем щрудела 5 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна. Поднасяме със задушените моркови.

Източник: 24kitchen.bg

Изпратено на 11/14/2012 от Анонимен. Прочетено 1363 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2019 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (27937)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (24285)

3. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (23937)

4. Пилешки дробчета с топено сирене (23785)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (21615)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш