В Кухнята

Виенски шницел

Съставки

3 бр. яйца
1 бр. лимон
0 сол и черен пипер
200 г бял хляб
200 г брашно
250 г масло
4 бр. телешки медальони


1. Смелете фино хляба и го сложете в чиния.
2. Разбийте яйцата.
3. Изберете хубаво и не мазно телешко месо. Всяко парче месо сложете между две парчета прозрачно фолио и го начукайте докато се изтъни. Поръсете го от двете страни със сол и черен пипер.
4. Овалвайте парчетата месо в брашно, след това в яйце и накрая в галетата. Изпържете ги в предварително разтопено и прецедено масло. Отцедете готовите шницели върху кухненска хартия.
5. Поръсете шницелите с лимонов сок.

Източник: 24kitchen.bg

Изпратено на 11/9/2012 от Анонимен. Прочетено 2643 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29456)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26314)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25293)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25179)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22926)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш