В Кухнята

Свинско по ловджийски


Избира се 1 кг крехко свинско месо, нарязва се на порции и се задушава с 3 лъжици олио или свинска мас и малко водица заедно с нарязаните на дребно 2 главички кромид лук, 2 моркова и 1 резенче целина. Когато омекне месото, се прибавят настърганите на ренде червени домати или 1 лъжичка доматено пюре и се поръсва с червен пипер. След 15 мин се добавят 300 г обелени цели лукчета (арпаджик), 100 г шунка (колбас), нарязана на ивички, 150 г гъби и чашка вино. Гозбата се оставя да се задушава на тих огън почти до готовност. Тогава се прибавят още 1 чаша вино, дафинов лист, черен пипер на зърна, дребно нарязан магданоз, лъжица препечено брашно, размито във вода. Задушава се още десетина минути, отстранява се от огъня и се подправя с 1 лъжица краве масло.
Изпратено на 6/28/2001 от Анонимен. Прочетено 7110 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29304)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26158)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25093)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25051)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22764)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш