В Кухнята

Кавърма по воденичарски


Взема се един килограм крехко свинско месо, обезкостява се, нарязва се на дребни късчета и се изпържва леко в половин чаша прясна мас и малко водица до омекване. Прибавят се 4-5 глави кромид лук, нарязан на филийки, а след омекването му се слага 150 г свински или телешки черен дроб, нарязан на кубчета, 2 чаени чаши гъби, нарязани на ивички, 4-5 лютиви пиперчици, 1 чаена чаша вино, 1 чаена лъжичка стрита между пръстите чубрица, червен пипер, малко топла вода и сол на вкус. Сместа се разбърква добре и се разпределя в пръстени гювечета. Кавърмата се пече в загрята фурна. Поднася се с гювечетата и с туршия.
Изпратено на 6/29/2001 от Анонимен. Прочетено 13539 пъти.
Изпратено на 2/19/2005 от 5ko.
Ostawete tiq raboti! Wlezte w sita www.otslabni.com !!!
Изпратено на 11/29/2003 от radka.
mnogo sum razo4arowana nqma ni6to nowo.Molq oburnete wnimanie obade te mi seako ima ne6to nowo.
Изпратено на 11/29/2003 от стефка.
kogato otworq wa6ata stranica winagi ima edno i su6to. molqwi oburnete wnimanie na towa . slogete ne6to nowo. kato go naprawite mi se obadete.S odowalswie 6te q razgledam.
Изпратено на 10/25/2001 от Дата: 25 dot 10 dot 2001.
Ne e losho kato idea, no pone dopdlvaite.
Изпратено на 10/18/2001 от Бази.
Струва ми се, че страницата ви се обновява твърде рядко, Моля, обадете ми се когото я подновите за да прочета нещо ново!



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29456)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26315)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25294)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25179)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22926)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш