Кавърма по воденичарски
Взема се един килограм крехко свинско месо, обезкостява се, нарязва се на дребни късчета и се изпържва леко в половин чаша прясна мас и малко водица до омекване. Прибавят се 4-5 глави кромид лук, нарязан на филийки, а след омекването му се слага 150 г свински или телешки черен дроб, нарязан на кубчета, 2 чаени чаши гъби, нарязани на ивички, 4-5 лютиви пиперчици, 1 чаена чаша вино, 1 чаена лъжичка стрита между пръстите чубрица, червен пипер, малко топла вода и сол на вкус. Сместа се разбърква добре и се разпределя в пръстени гювечета. Кавърмата се пече в загрята фурна. Поднася се с гювечетата и с туршия.
Изпратено на 6/29/2001 от Анонимен. Прочетено 13539 пъти.
Изпратено на от .
Ostawete tiq raboti! Wlezte w sita
www.otslabni.com !!!
Изпратено на от .
mnogo sum razo4arowana nqma ni6to nowo.Molq oburnete wnimanie obade te mi seako ima ne6to nowo.
Изпратено на от .
kogato otworq wa6ata stranica winagi ima edno i su6to. molqwi oburnete wnimanie na towa . slogete ne6to nowo. kato go naprawite mi se obadete.S odowalswie 6te q razgledam.
Изпратено на от .
Ne e losho kato idea, no pone dopdlvaite.
Изпратено на от .
Струва ми се, че страницата ви се обновява твърде рядко, Моля, обадете ми се когото я подновите за да прочета нещо ново!