В Кухнята

Коктейл - сорбет

Сорбетите са напитки от рода на айс-кафето, които се поднасят като десерт. Те се приготвят с плодове и сладолед и се заливат с шампанско или друго вино.
Поднасят се във високи чаши със сламки. За есенния сезон са най-подходящи сорбетите с ябълки, круши, лимони и други плодове.

Леден сорбет
Сварете сироп от 200 г захар и 0,250 л вода и го оставете да се охлади, след което прибавете 0,200 л бяло вино и сока от един лимон. Преди поднасяне изстудете сместа добре.
Изпратено на 6/20/2002 от Little_anchoavp at mail dot bg. Прочетено 2601 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26316)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25182)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш