В Кухнята

Как се подправят супите?



Агнешка- с черен пипер, джоджен, магданоз;
Друга месна- с черен пипер и магданоз;
Рибена- с мащерка, девесил;
Чорба от фасул- с джоджен;
Леща- чорба- с чубрица.
Изпратено на 3/29/2002 от Анонимен. Прочетено 2712 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2025 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29736)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26604)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25625)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25445)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (23204)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш