В Кухнята

Коктейл от миди със сметана


Продукти за 4 порции:

200г. Миди от консерва
150 г. Майонеза
100 г. Сметана
10 г. Кетчуп
1 лимон
2 с.л. Магданоз, ситно нарязан
Приготвяне: Изцедените миди се прибавят към разбитата сметана, майонезата и кетчупа, подправят се и се поставят в чаши за шампанско. Ръбът на чашите се потапят предварително във вода със ситно нарязан магданоз, а на дъното се поставя лист от зелена салата. В центъра на чашата с помоща на шприц се слага сметана, а на ръба на чашата се закрепва резен лимон.
Изпратено на 6/28/2004 от Анонимен. Прочетено 3143 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29458)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26318)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25298)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25184)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22928)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш