В Кухнята

Картофена салата с яйца

Продукти за 1 порция: Картофи - 120 гр, зелена салата - 80 гр, 1 варено яйце, прясно мляко - 20 гр, репички - 40 гр, олио - 15 гр, оцет - 5 гр, магданоз и сол.

Начин на приготовление: Сварените картофи се обелват и нарязват на кръгчета. В салатиера се нареждат ветрилообразно листа от зелена салата. Върху тях се подреждат спираловидно картофените кръгчета, предварително осолени и заляти с топло прясно мляко. Отгоре се поръсват със ситно нарязан магданоз, олио и оцет. Около картофите върху листата от салатата се оформя венец от резенчета варено яйце и репички.
Изпратено на 5/5/2005 от Анонимен. Прочетено 6336 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26316)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25182)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш