В Кухнята

Пъстърва с бекон

Продукти за четири порции:

4 пъстърви
1 глава лук
100 гр. гъби печурки
2 склидки чесън
50 гр. орехи
мащерка, сол, пипер
8 лозови листа
50 гр. масло
200 гр. бекон

Бланширайте лозовите листа за няколко минути в леко подсолена вода. Почистете рибата. В маслото задушете нарязаните на ситно лук, чесън, гъби, орехи, мащерка и подправки. Напълнете рибите с готовата плънка. Завийте спираловидно всяка риба с бекона. Загърнете в лозови листа, а след това всички риби заедно в алуминиево фолио. Поставете в загрята до 120 градуса фурна и печете за около 20-30 минути.
Сервирайте със задушени картофки или бял ориз с копър и лимон.

Изпратено на 5/30/2005 от Анонимен. Прочетено 7555 пъти.
Изпратено на 6/11/2005 от mimi.
e,4udesna recepta,no daite ne6to s po prosti produkti,koito bi trqbvalo da gi ima vav vsqka ka6ta



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29293)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26150)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25083)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25045)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22756)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш