В Кухнята

Закуската на Емили

Продукти:
1 пакет бутер тесто
200 - 300 г замразен спанак
200 г. извара
100 -150 г. сирене
100 -150 г. кашкавал
1 домат
1 скилидка чесън
2-3 с. л.олио,сол на вкус

Начин на приготвяне:
1. Скилидката чесън се запръжва в предварително загрятото олио. Щом порозовее се изважда и в същата мазнина се слага спанакът. Пържи се кратко, като постоянно се разбърква. Посолява се.
2. От бутер тестото се изрязват квадрати /със страна 20 см./ и се нареждат в намаслена тава. В средата с лъжица се оформя кратерче и се слага по една пълна супена лъжица от изварата. От горе се слага по една супена лъжица спанак. Леко се натискат. Слагат се тънки колелца домат. Поръсва се с настърганите сирене и кашкавал
3. Пече се 15-20 минути в предварително сгорещена до фурна 200 - 220С
Изпратено на 5/17/2006 от Емили Станеваsnejistaneva at abv dot bg. Прочетено 5146 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29456)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26315)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25181)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш