В Кухнята

Крем Евга

Продукти:
250 мл сметана
250 мл прясно мляко
4 жълтъка
3 - 4 с. л. захар
2 с. л. нишесте

Начин на приготвяне:
1. Млякото и сметаната се наливат в тенджера. Сместа се сварява, оставя се да отлежи 1 час и след това се прецежда.
2. Жълтъците се разбиват със захарта и нишестето. Постепенно при тях се налива прецедената млечна смес. Всичко се връща на котлона и се вари на слаб огън, докато се сгъсти, като непрекъснато се бърка. Докато е топъл, кремът се налива в малки купички и се консумира.
Изпратено на 5/11/2006 от Емили Станеваsnejistaneva at abv dot bg. Прочетено 3165 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26316)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25181)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш