В Кухнята

Да се доверим на познавачите

Доматите са няколко вида - кръгли, промишлени и съвсем дребни, които растат като гроздове. Първите се използват за салата, вторите са по подходящи за консервиране.
Третия вид е за гастрономите, с тях се гарнират различни салати и плата. Зеленчукът трябва да се консумира в прясно състояние само ако е добре узрял. Погрешна е практиката доматите да се съхраняват в хладилник. Най-добре е да се държат на стайна температура, за да запазят вкуса си.
Изпратено на 6/3/1999 от megi at triada dot bgmegi at triada dot bg. Прочетено 1579 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29460)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26324)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25301)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25188)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22930)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш