В Кухнята

Чесън без дъх

Чесънът е изключително полезен, а също и вкусен, но миризмата му далеч не се посреща с радост от околните. И срещу това обаче има лек, както разкрива една готвачка живяла преди векове. Ако предварително се накиснат за един час в прясно мляко, скилидките няма да създават никакви проблеми с дъха.
Изпратено на 6/10/1999 от reny13 at hotmail dot comreny13 at hotmail dot com. Прочетено 1651 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29460)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26324)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25301)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25188)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22930)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш