В Кухнята

Карамелова крем пита с кроасани

ПРОДУКТИ:
1 л. прясно мляко
8 големи яйца
1 1/2 ч.ч. захар
2 ванилии
3 готови кроасана

ПРИГОТВЯНЕ:
В кръгла форма за торта сложете 1/2 ч.ч. захар и карамелизирайте. Още докато е горещ карамела наредете на дъното разрязаните на две по дължина кроасани (за да могат да залепнат по дъното на формата) и оставете да изстине карамела. Разбийте яйцата с 1 ч.ч. захар до пълното разтваряне на захарта. Добавете прясното мляко с добавените към него ванилии и внимателно разбъркайте. Изсипете 1/2 от млечната смес върху кроасаните, изчакайте малко да попият и изсипете останала част. Печете на водна баня при 180 - 200 градуса. След като е готов извадете от фурната и оставете формата още 15 мин във водата. След като поизстине обърнете върху тортена форма.
Изпратено на 5/2/2007 от Анонимен. Прочетено 6439 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29288)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26146)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25076)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25041)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22750)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш