В Кухнята

Хитринки

1. Ако нямате бяло вино под ръка, можете да го заместите в ястието или соса с 1с.л. захар и малко оцет
2. За да не стане твърдо месото при печенето, не доливайте в тавата студена вода, а само гореща. Обливайте от време на време месото със соса.
3. Втвърдената пудра захар ще стане отново пухкава, ако я стриете добре, като търкаляте отгоре и стъклено шише, а след това я пресеете. С твърда пудра захар може да поръсите сладкиша, настъргвайки отгоре му бучките захар на ренде.
4. Не поднасяйте горещ кекса, курабиите, тутманика и другите тестени изделия, приготвени със сода, защото тогава миризмата и, която се излъчва с топлите изпарения е много силна.
5. Ако не можете да си позволите да приготвите баницата, печеното пиле или агнешко само с масло, не се притеснявайте. Няколко малки бучици са достатъчни, за да докарат ястието до аромат.
Изпратено на 8/30/1999 от megi at triada dot bgmegi at triada dot bg. Прочетено 1775 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29458)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26318)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25299)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25185)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22928)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш