В Кухнята

Хитрини

* Ако по рецепта ще използвате само белтъците на яйцата, може да направите така : продупчете черупката с тъпата страна на игла и ги изцедете в чаша. Жълтъците може да ги съхранявате в хладилника още два дни.
* Тестото за щрудела ще стане много по-еластично и ще го разточите по-лесно, ако го замесите без яйца.
* Жълтъците ще ги разбиете най-лесно със захар, ако ги поставите предварително в затоплен съд.
Изпратено на 9/6/1999 от reny13 at hotmail dot comreny13 at hotmail dot com. Прочетено 1819 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29458)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26318)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25299)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25185)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22928)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш