В Кухнята

Хоп в буркана – Кисел чесън

Млад чесън, едва образувал глави, се изчиства, измива и му се отсраняват дръжките. Попарвате го с вряла подсолена вода, изливате я и го заливате със студена вода, за да изстине. Нареждате чесновите главички в буркан ( могат да се прибавят и няколко зелени джанки ) и заливате със саламура, приготвена от равни части оцет и вода, подсолена на всеки литър течност с 1 кафена чашка сол. Захлупвате буркана и оставяте на хладно място. Чесънът става готов за седмица.
Изпратено на 11/24/1999 от megi at triada dot bgmegi at triada dot bg. Прочетено 3250 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29458)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26318)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25297)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25184)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22928)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш