В Кухнята

Супа "Трепач"

Продукти: 300 - 400 г пушени гърди, корени от целина и магданоз, 1 морков, стрък праз, 1-2 гамби, люта чушка, 2-3 домата, червен пипер, сол на вкус, масло колкото орех, малко черен пипер, фиде, магданоз.
Сложете гърдите да се сварят, а през това време нарежете на дребно всички зеленчуци. Добавете ги постепенно във врящия бульон. След това извадете гърдите и ги обезкостете. Сложете червения пипер и върнете нарязаното месо. След завиране сложете стиска фиде, натрошено на дребно и добавете маслото /никога маргарин!/ Наръсете ситно нарязан магданоз.
Изпратено на 3/10/2000 от megi at triada dot bgmegi at triada dot bg. Прочетено 2052 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26316)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25181)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш