В Кухнята

Пълнени чушки по славянски

Продукти:1кг чушки, купа ориз, глава лук, буркан "Омния" с кьопоолу, пакетче кайма, сол, черен пипер, джоджен, олио. За соса: бурканче кисело мляко, сол на вкус, 1 яйце, 2 супени лъжици размито с вода брашно.
В сгорещено в дълбок тиган олио изпържете нарязания лук и сипете при него кьопоолуто. Добавете ориза, след малко и червения пипер. Долейте с две купи топла вода. Когато поизври, сложете и подправките. Щом оризът се сгъсти, с вилица разбийте в него пакетчето кайма. Напълнете изтърбушените чушки, като накрая потапяте само отвора им в брашно. Наредете в тавичка, залейте с две купи вряла вода и запечете докато останат на мазнина. Всяка порция залейте със сос, приготвен от посочените продукти, на тих огън.
Изпратено на 3/20/2000 от Vili at triada dot bgVili at triada dot bg. Прочетено 2092 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26316)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25181)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш