В Кухнята

Запечени картофи с кашкавал

Продукти:

5-6 бр картофи
20 г краве масло
20 мл прясно мляко
100 г кашкавал
сол
черен пипер
подправки (по желание)

 Приготвяне:

• Картофите се измиват добре и се поставят във фурната.
• След 40-60 минути (зависи от големината на картофите) са готови.
• Изваждат се и се разрязват на две половинки.
• С помощта на чаена лъжица се издълбават.
• От това което сте издълбали се прави пюре с масло и ако прецените, че е сухо добавете малко мляко.
• Пюрето се връща обратно в издълбаните половинки и отгоре се настъргва любим кашкавал.
• Поръсете с любима подправка.
• Върнете във фурната и запечете, докато не се разтопи кашкавалът.
• Варианти : в картофеното пюре може да се добавят гъби, лук, кисели краставици и т.н.

Източник:gotvetesmen.com

Изпратено на 3/19/2010 от Анонимен. Прочетено 2409 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26317)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25183)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш