В Кухнята

Рибена чорба

Продукти:

500 г прясна риба (сафрид, попчета, паламуд с главата)
600 мл вода 
1 морков
1 глава кромид лук
1 домат
сол 
2 яйца
щипка лимонена киселина 
магданоз

Приготвяне: 

Рибата се изчиства и измива добре. 600 мл вода се слага да заври. Морковът, лукът се нарязват на ситно и се прибавят към кипналата вода. Доматът се нарязва на кубчета и се изсипва при другите зеленчуци. Зеленчуците се варят 20 минути. Прибавя се рибата. Подправя се със сол на вкус. Вари се още 20 минути. Сварената риба се изважда и се обезкостява. Бульонът се застройва с 2 яйца + щипка лимонена киселина. Прибавя се обезкостената риба и магданоз.

 

Източник:gotvetesmen.com

Изпратено на 8/11/2010 от Анонимен . Прочетено 2630 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26316)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25182)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш