В Кухнята

Таратор със зелен грах и маслини

Продукти:

500 г кисело мляко
1 морков
100 г консервиран грах
50 г черни маслини без костилки
ситно нарязан копър
ситно нарязан магданоз
сол

Приготвяне:

Морковът се настъргва на ситно. Към разбитото кисело мляко се прибавят предварително отцеден зеленият грах, настърганият морков и маслините. Смесват се и се разбъркват със ситно нарязания копър и магданоз. При необходимост се разрежда с вода. Посолява се на вкус и се разбърква.

 

Източник:gotvetesmen.com

Изпратено на 9/17/2010 от Аноноимен. Прочетено 3277 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26316)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25182)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш