В Кухнята

Печени камби

Бързо, лесно и гарантирано вкусно!

Необходими продукти

  • камби
  • моркови
  • чесън
  • сол - 1/2 ч.л. за всяка камба
  • захар - 1/2 ч.л. за всяка камба
  • олио - 1/2 ч.л. за всяка камба
  • оцет - 1/2 ч.л. за всяка камба


Приготвяне
На всяка камба махаме дръжката и семето. Във всяка камба слагаме:сол, захар, олио, оцет, 1 кръгче от морков и скилидка чесън.

Нареждаме ги в тавичка и запичаме във фурната, да поомекнат и да може да им се бели ципичката. Вадим ги от фурната и:

  • Нареждаме го в бъркани, докато са горещи и веднага затваряме капачките. По желание, може да леко да се заварят.
  • когато изстинат ги нареждаме в кутии или в торбички и прибираме във фризера.
Изпратено на 9/17/2011 от Анонимен. Прочетено 3897 пъти.



за нас | контакти | реклама | полезни връзки | RSS новини
 
Copyright (c) 1999 - 2024 Triada Soft Ltd
 

 

търси

в раздел



8/16/2013
Лесна мусака с патладжан

7/10/2013
Пилешки гювечета

12/5/2012
Как да изберем прясна риба

11/30/2012
Печени ребърца

11/23/2012
Съвети за хляб в домашната хлебопекарна

1. Тази фантастична италианска кухня! (29457)

2. Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми (26315)

3. Пилешки дробчета с топено сирене (25295)

4. ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ (25181)

5. Пържено пиле "Дълги нощи" на Андреев ден - 30 ноември (22927)

Как да приготвим стандартно кисело зеле и от прясно да направим сърми

Тази фантастична италианска кухня!

ДИЕТА ЗА ЧРЕВОУГОДНИЦИ

Печено прасенце с кисело зеле

Ванилово-шоколадов сладкиш