Печени камби
Бързо, лесно и гарантирано вкусно!
Необходими продукти
- камби
- моркови
- чесън
- сол - 1/2 ч.л. за всяка камба
- захар - 1/2 ч.л. за всяка камба
- олио - 1/2 ч.л. за всяка камба
- оцет - 1/2 ч.л. за всяка камба
Приготвяне
На всяка камба махаме дръжката и семето. Във всяка камба слагаме:сол, захар, олио, оцет, 1 кръгче от морков и скилидка чесън.
Нареждаме ги в тавичка и запичаме във фурната, да поомекнат и да може да им се бели ципичката. Вадим ги от фурната и:
- Нареждаме го в бъркани, докато са горещи и веднага затваряме капачките. По желание, може да леко да се заварят.
- когато изстинат ги нареждаме в кутии или в торбички и прибираме във фризера.